Katalogs
Katalogs
0.00 EUR
AUTORIZĀCIJA
Sākums > Audio un vizuālais prezentāciju aprīkojums > Bezvadu prezentāciju iekārtas > Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO wePresent WiCS-2100

Bezvadu prezentāciju iekārtas

Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO wePresent WiCS-2100

Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO wePresent WiCS-2100

Cena  EUR 1350.00
Vienība gab
Artikuls / Preces ID  BARWICS2100
Ražotājs  BARCO
Preces pieejamība:  pieejams 
Skaits: 1

Funkcijas efektīvai sadarbībai
Izmantojot wePresent bezvadu, starpplatformu prezentāciju tehnoloģiju, WiCS-2100 sniedz uzņēmumiem un pedagogiem jaunas funkcijas, kas īpaši paredzētas efektīvākai sadarbībai.

Studentu monitors
Skolotāji (vai moderatori) savā datorā vai ierīcē var priekšskatīt studenta (vai cita lietotāja) ierīces sīktēlu. Šī funkcija wePresent Izglītības komplektā palīdz kontrolēt studenta darbību vai prezentāciju, pirms tā tiek nosūtīta uz galveno displeju. Skolotāji var vēl vairāk pievērsties apmācībai un skolēnu ievirzei uz pareizā ceļa.

Google un Apple AirPlay atbalsts
WiCS-2100 piedāvā pilnīgu integrāciju ar Chromecast un AirPlay ierīcēm, ieskaitot audio un video atbalstu. Tas ļauj abiem risinājuma lietotājiem vienlaicīgi sadarboties un izmantot visas pieejamās mijiedarbības un sadarbības rīku klāstu, piemēram, ekrāna anotācijas un interaktīvās tāfeles iespējas.

Uzlabota daudzlietotāju izkārtojuma un konferences vadīklas
Izmantojot dinamisko ekrāna izkārtojumu, ekrāna sadarbība kļūst ātrāka un elastīgāka. WiCS-2100 pielāgojas vairākiem prezentētājiem, automātiski konfigurējot prezentācijas saturu, lai optimizētu displeju.
Videi, kur izšķirīga nozīme ir moderatora kontrolei, WiCS-2100 piedāvā konferenču kontrolieri uz ekrāna, lietotāju priekšskatījumiem, ar ne vairāk kā 32 pieslēgtajiem lietotājiem, kā arī iespēju noņemt prezentāciju.
WiCS-2100 nodrošina efektīvu bezvadu sadarbību sanāksmju telpās, klasēs un visur, kur cilvēki strādā kopā.

Piedāvājam konsultācijas un uzstādīšanu, Tālr. 2772 0690

Ražotāja vietne papildus informācijai

YouTube video

Tehniskā specifikācija