Katalogs
Katalogs
0.00 EUR
AUTORIZĀCIJA
Sākums > Audio un vizuālais prezentāciju aprīkojums > Bezvadu prezentāciju iekārtas > Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO ClickShare CS-100

Bezvadu prezentāciju iekārtas

Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO ClickShare CS-100

Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO ClickShare CS-100

Cena  EUR 1209.00
Artikuls / Preces ID  BARCS-100
Ražotājs  BARCO
Preces pieejamība:  pieejams 
Skaits: 1

Koplietošana kā pamatvajadzība

CS-100 apvieno ClickShare pieredzi mazajās apspriežu un pārrunu telpās, kurās kopīgot saturu no klēpjdatora vai mobilās ierīces ir nepieciešams. Ikviens, tostarp viesi, var izveidot savienojumu ar vienu klikšķi un to tūlīt kopīgot saturu, bez nepieciešamības veikt apmācības. Lietotāji vienkārši pievieno USB ierīci - ClickShare pogu - savā datorā vai Mac un noklikšķina uz pogas, lai iegūtu saturu no sava klēpjdatora lielajā sanāksmju telpas ekrānā. Izmantojot ClickShare lietotni, lietotāji var arī kopīgot saturu no saviem mobilajiem tālruņiem vai planšetdatoriem.

Neatkarīga iekārta

CS-100 ir  iekārta ar HDMI izeju, kas ļauj pievienoties līdz 8 lietotājiem un ar vienam lietotājam vienlaicīgi koplietot saturu uz ekrāna. CS-100 ietver standarta ClickShare drošības funkcijas, tostarp šifrēšanu, pieteikšanās pārvaldību, https un iespēju slēpt bāzes ierīces bezvadu tīkla SSID.

Piedāvājam konsultācijas un uzstādīšanu, Tālr. 2772 0690

Ražotāja vietne papildus informācijai

YouTube video

Tehniskā specifikācija