Katalogs
Katalogs
0.00 EUR
AUTORIZĀCIJA
Sākums > Audio un vizuālais prezentāciju aprīkojums > Bezvadu prezentāciju iekārtas > Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO ClickShare CSE-200

Bezvadu prezentāciju iekārtas

Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO ClickShare CSE-200

Bezvadu prezentāciju sistēma BARCO ClickShare CSE-200

Cena  EUR 2119.00
Artikuls / Preces ID  BARCSE-200
Preces pieejamība:  pieejams 
Skaits: 1

Pievienojiet, lai izceltu

CSE-200 sistēma piedāvā ClickShare pieredzi mazās un vidējās sanāksmju telpās. Ikviens, tostarp viesi, var izveidot savienojumu ar vienu klikšķi un kopīgot informāciju prezentācijas ekrānā, bez nepieciešamas apmācības. Lietotāji vienkārši pievieno USB ierīci - ClickShare pogu - savā datorā vai Mac un noklikšķinot uz pogas, kopīgo saturu no sava klēpjdatora lielajā sanāksmju telpas ekrānā. Izmantojot ClickShare lietotni, lietotāji var arī kopīgot saturu no saviem mobilajiem tālruņiem vai planšetdatoriem.

Sadarbības veicināšana

CSE-200 tika izstrādāts uzņēmumiem un piedāvā uzlabotas drošības funkcijas, plašāku pieslēguma iespēju klāstu, tostarp AirPlay un Google Cast atbalstu, kā arī centrālo pārvaldību. Līdz pat 2 personām, vienlaicīgi var kopīgot saturu uz viena ekrāna. CSE-200 nodrošina tiešu savienojumu ar centrālo ekrānu un veicina sadarbību. Lietotāja ērtībai CSE-200 drošības funkcijas var iestatīt uz vienu no trim iepriekš iestatītajiem līmeņiem, atkarībā no uzņēmuma politikas un vajadzībām. Svarīgi, ka ierīces API arī padara daudz vienkāršāku integrāciju uzņēmuma tīklā. ClickShare ļauj izmantot arī skārienjūtīgo ekrānu funkcijas jūsu sapulču telpās. Palaidiet jebkuru lietojumprogrammu no sava portatīvā datora un vadiet to no ekrāna. Ar dažiem pieskārieniem ekrānam atveriet prezentācijas, koplietojiet vēstules, sāciet video. Koncentrējieties uz auditoriju un saturu, nevis uz prezentācijas rīku.

Piedāvājam konsultācijas un uzstādīšanu, Tālr. 2772 0690

Ražotāja vietne papildus informācijai

YouTube video

Tehniskā specifikācija