Katalogs
Katalogs
0.00 EUR
AUTORIZĀCIJA
Preču grupas
Maksājumu metodes 
Ar pārskaitījumuAr skaidru naudu
Citadele - bank linkLuminor- bank link
SEB Banka- bank linkSwedbank- bank link
Visa / MasterCard

Citi lāzerprintera kārtridži, 3D printeriem

3D printer filament PETG 1.75mm 1kg melns

3D printer filament PETG 1.75mm 1kg melns

Cena  EUR 14.88
Vienība gab.
Artikuls / Preces ID  PETG175B
Preces pieejamība:  piegāde pēc pasūtījuma 
• Materiāli 3D Printeriem Q-LINES
• Preču zīme (Q-lines) piedāvā filamentu sēriju meikeriem. 3D printeru Q-lines filaments – tas ir augsta drukāšanas kvalitāte par saprātīgu cenu.
• Filamentu izgatavošanas procesā īpaša uzmanība tiek veltīta materiāla viengabalainībai un diega diametra precizitāte. Šie divi parametri tiek kontrolēti visa ražošanas procesa laikā. Tādēļ printēšanas laikā ar filamentu Q-lines printera ekstruders nepiesārņojās un neveidojas notecējumi.
PETG. Polietilēntereftalāta glikola modificēts. Ar glikolu modificēts polietilēntereftalāts ir pasaulē visbiežāk izmantotā plastmasa. Augsta izturība; vidējā elastība; izturība: augsta; lietošanas sarežģītība ir zema; drukas temperatūra: 220 ° C - 250 ° C; galda temperatūra: 50 ° C - 75 ° C; deformācija: minimāla; nešķīstošs. Īpašības: PETG: higroskopisks, laba stingrība un izturība pret augstām temperatūrām. Slāņi lieliski lodējās. Ķīmiski izturīgs, nav uzņēmīgs pret skābēm, sārmiem un ūdeni, neplaisā. PETG visplašāk pazīstams kā polimērs, ko izmanto ūdens pudelēs, un tas ir atrodams arī apģērba šķiedrās un pārtikas traukos. To veiksmīgi izmanto atsevišķu detaļu ražošanā, tam pašam 3D printerim, aizsargproduktiem un korpusiem, pārnesumkārbām, konstrukcijām, dažādiem izturīgiem izstrādājumiem ar minimālu saraušanos.
• Filaments tiek piegādāts spolēs ar svaru 1 kg. Diega diametrs 1.75 mm ir pats optimālākais izmērs maketēšanai un nelielu sēriju ražošanā.
• Uz katras spoles ir uzrādīta optimālā printera sprauslas temperatūra drukāšanas procesa laikā. Lai iegūtu augstas kvalitātes drukāšanas rezultātu, nerekomendē pārsniegt uzrādītos parametrus.