Каталог
Каталог
0.00 EUR
АВТОРИЗАЦИЯ

Политика конфиденциальности

Pamata noteikumi

SIA "Lotoss-IMS" (reģistrēts Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā, reģ.nr.40103011623, juridiskā adrese: Krūzes 2b, Rīga, Latvija, LV-1046) (turpmāk – Lotoss-IMS), ir Pārzinis, kas izpilda Eiropas Savienības Vispārīgās datu aizsardzības regulas Nr.2016/679 prasības Latvijā.

Pircēja dati tiek vākti, glabāti un apstrādāti saskaņā ar šo Privātuma politiku, ES Vispārīgās datu aizsardzības regulu, Latvijas Republikas Fizisko personu datu apstrādes likumu, kā arī citiem piemērojamajiem tiesību aktiem.

Privātuma politika tiek piemērota visos gadījumos, kad Pircējs reģistrējas Mājas lapā ,lai iegādātos Preces/Pakalpojumus, un iesniedz vai koriģē jebkādus savus personas datus, kā arī tad, kad Pircējs sniedz jebkādu citu personisku informāciju Mājas lapā, piemēram, atsauksmes, komentārus utt.

Personas datu vākšana, apstrāde, glabāšana

SIA "LOTOSS-IMS" uzkrāj un apstrādā tikai to informāciju, ko pircēji iesniedz paši par sevi. Personas pamatdati ietver: vārdu un uzvārdu; saziņas avotus – e-pastu un telefonu; dzīvesvietas informāciju – pilsētu, adresi, pasta indeksu; piekrišanu datu apstrādei un piekrišanu individuālo piedāvājumu saņemšanai.

Šie dati tiek izmantoti, lai sazinātos ar klientu, atbildētu uz pieprasījumiem vai jautājumiem, kuri ir saistīti ar klientu pasūtījumiem, verificētu pieeju lietotāja portālam, atjaunotu pieeju portālam, kā arī pārliecinoties par lietotāja konta īpašuma tiesībām.

Mēs apstrādājam, taču neuzglabājam šādus bezpersoniskos datus: sīkdatnes.

Sīkdatnes (angl. – "cookies") ir mazi teksta faili, kurus tīmekļa vietne https://agava.lv/ nosūta uz klienta interneta pārlūkprogrammu datorā, telefonā vai planšetdatorā. Izmantojot sīkdatņu iegūto informāciju par klientu paradumiem, apmeklējot uzņēmuma interneta veikalu, ir iespējams pilnveidot tehnoloģiskos procesus, kuri ir saistīti ar datu apstrādi, ātrdarbību, tādejādi pilnveidot tīmekļa vietni, lai tā darbotos labāk un efektīvāk.

Klienta piekrišana sīkdatņu apstrādei:

  • nodrošina pilnvērtīgu tīmekļa darbību;
  • ļauj automātiski pieslēgties lietotāja kontam;
  • ļauj izmantot koplietošanas iespējas ar tīmekļa vietnēm Facebook, Instagram, YouTube;
  • nodrošina ātru un apmeklēšanai drošu tīmekļa vietni;
  • ļauj pastāvīgi veikt tehnoloģiskos uzlabojumus, klientu ērtības nolūkos.

Personas datu apstrāde notiek tikai Klienta piekrišanas gadījumā. Sīkdatņu apstrādei var piekrist vai no tās atteikties jebkurā brīdī, mainot savus pārlūkprogrammas iestatījumus, kas attiecas uz analītisko, sociālo un reklāmas sīkdatņu izmantošanu. Sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas pamatfunkcionalitātes nodrošināšanai un korektai tīmekļa darbībai, tiek aktivizētas automātiski.

Privāto informāciju izmanto tikai, lai nodrošinātu pilnvērtīgu pakalpojumu sniegšanu un saziņai ar klientiem.

Klienta personisko informāciju mēs glabājam 10 gadus:

  • lai nodrošinātu iegādāto preci ar garantijas un pēcgarantijas atbalstu;
  • lai sazinātos ar Jums par pieprasījumu;
  • grāmatvedībai;
  • lai pārvaldītu Jūsu iestatījumus un tiesības.

Pēc 10 gadu termiņa beigām, personas dati tiks iznīcināti, va savādāk, ja Jūs pieprasīsiet savu datu dzēšanu izmantojot vietni, vai arī personīgi ierodoties "LOTOSS-IMS" SIA birojā ar personu apliecinošu dokumentu.

Lai aizsargātu Jūsu personīgos datus, mēs izmantojam visas mūsu pakalpojumu sniedzēja iespējas, tostarp pastāvīgu fizisko aizsardzību pret nesankcionētu piekļuvi un šifrēšanu visas diennakts garumā.

Mūsu vietnes drošība nodrošināta izmantojot šādus, kā arī citus, līdzekļus:

  • datu pārraides šifrēšana, izmantojot SSL standartu;
  • personīgie dati tiek glabāti serveros šifrētā veidā;
  • Jūsu personīgie dati automātiski tiek anonimizēti pēc pasūtījuma pabeigšanas (piegādādes, anulēšanas vai atgriešanas);
  • piekļuve personiskajai informācijai un datiem ir ierobežota un iespējama vien izraudzītiem un pilnvarotiem "LOTOSS-IMS" SIA darbiniekiem, lietojot 2FA (Divu faktoru autentifikācijas) un SSH privāto atslēgu autentifikāciju;
  • datu centru darbiniekiem nav fiziskas un / vai attālinātas piekļuves mūsu vietnes serveriem;

Personas tiesības

Saskaņā ar normatīvajiem aktiem, privātuma politika paredz ne tikai sniegt informāciju par Klienta datu apstrādes mērķiem un metodēm, bet arī paredz, ka katram Klientam ir tiesības:

  • Pieprasīt apstiprinājumu par indivīda personas datu apstrādi un šādos gadījumos pieprasīt piekļuvi saviem personas datiem un apstrādātai informācijai, iesniedzot rakstisku iesniegumu uzņēmuma Datu aizsardzības speciālistam.
  • Pieprasīt piekļuvi saviem personas datiem, tos papildināt, labot, dzēst vai ierobežot to apstrādi SIA "LOTOSS-IMS" datu bāzē.
  • Pieprasīt savu personas datu pārnešanu vai savu personas datu atsaukšanu.